Ένα διήμερο στη Πάρο ήταν αρκετό για να την ερωτευτώ… - KOUMPARES
16428
post-template-default,single,single-post,postid-16428,single-format-standard,bridge-core-2.6.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Ένα διήμερο στη Πάρο ήταν αρκετό για να την ερωτευτώ…

Ένα διήμερο στη Πάρο ήταν αρκετό για να την ερωτευτώ…

Πάρος. Ένα νησί κοσμοπολίτικο, με φυσική ομορφιά που σε μαγεύει.

Βρέθηκα στο νησί για σχεδόν 24 ώρες και φρόντισα να τις εκμεταλλευτώ όλες ώστε να το απολαύσω… Έφτασα στην Παροικιά με το πλοίο της γραμμής και ξεκίνησα αμέσως για τη Νάουσα, τη δεύτερη σε πληθυσμό κωμόπολη του νησιού, η οποία απέχει μόλις 10 χλμ. Όταν αντίκρυσα το τόσο γραφικό λιμάνι της, έμεινα άφωνη… τα ψαροκάικα, τα σοκάκια το ενετικό κάστρο, οι μυρωδιές, η φιλοξενία.., σαν να σταμάτησε ο χρόνος…

Νάουσα.. το γραφικό λιμάνι της

Για εσάς λοιπόν που η επιθυμία σας είναι να παντρευτείτε στην Πάρο, το σίγουρο είναι ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε όλα όσα ονειρεύεστε. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, έχουμε μεγάλη εμπειρία στον χώρο και προσφέρουμε σε σας ό,τι χρειάζεστε για μία αξέχαστη και επιτυχημένη εκδήλωση.

Γάμος στη Πάρο με νότες φολκόρ ή μίνιμαλ; με καϊκι ή σκάφος; με συνοδεία από τοπικούς οργανοπαίχτες ή χωρίς; Ένα ολόκληρο νησί είναι στη διάθεσή μας, χώροι δεξιώσεων, μπαρ, γραφικά ταβερνάκια, club, παραλίες, ξενοδοχεία… το μόνο που μένει είναι να κλείσετε την ημερομηνία. Η φυσική ομορφιά του νησιού θα μείνει αξέχαστη τόσο εσάς όσο και στους καλεσμένους σας. Εκεί ο γάμος θυμίζει διακοπές.

 

Εγώ επισκέφτηκα το ξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, στη Λάγγερη, ένα κάτασπρο, λιτό, διακριτικό και απέριττο εκκλησάκι που σε προκαλεί να το επισκεφτείς και να ξαποστάσεις στη σκιά των αλμυρικιών που δεσπόζουν μπροστά του. Είναι χτισμένο πάνω από τα νερά του κόλπου της Νάουσας, σε περιοχή με πλούσιο φυσικό κάλλος, ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές παραλίες. Στο νησί βέβαια οι εκκλησίες και τα ξωκλήσια είναι πάρα πολλά.

Μετά το «I Do» αναλαμβάνουμε τα πάντα εμείς!

ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ
The Event Planners