Ένα πανέρμορφο ξωκλήσι για γάμο στη Σέριφο! - KOUMPARES
16560
post-template-default,single,single-post,postid-16560,single-format-standard,bridge-core-2.6.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Ένα πανέρμορφο ξωκλήσι για γάμο στη Σέριφο!

Ένα πανέρμορφο ξωκλήσι για γάμο στη Σέριφο!

@angelkaradimou

Στον Κουταλά, στον παραθαλάσσιο οικισμό της νοτιοδυτικής πλευράς της Σερίφου – όπου υπάρχουν ακόμα ερείπια της εποχής των μεταλλείων (σκάλα φόρτωσης, βαγονέτα και άλλα μηχανήματα) – δεσπόζει το πανέμορφο Ξωκλήσι της Αγίας Θεοδώρας. Είναι χτισμένο σε αμφιθεατρική θέση ώστε να επιβλέπει τη παραλία ενώ από την αυλή του μπορεί κανείς να απολαύσει την εξαιρετική θέα.

Ο οικισμός διαθέτει και την ομώνυμη παραλία, με άμμο και βότσαλα καθώς επίσης και αμέτρητα αλμυρίκια που χαρίζουν απλόχερα τη σκιά τους στους επισκέπτες.

Πάνω στη παραλία βρίσκονται σε σειρά λιγοστά πετρόκτιστα σπιτάκια που χρησιμοποιούν οι κάτοικοι σαν θερινές κατοικίες καθώς και μία παραδοσιακή ταβέρνα.

@xan_ts0uk

Από τη μία το γραφικό ξωκλήσι και από την άλλη η ταβέρνα πάνω στη θάλασσα δημιουργούν τη βάση για να κάνεις τη μέρα του γάμου σου ξεχωριστή. Με άρωμα Κυκλάδων και βασικά υλικά το μέταλλο, τα βράχια, τον ήλιο, την άμμο, τη θάλασσα, τον άνεμο, τους γλάρους και τα αγριολούλουδα έχουμε όλα τα συστατικά… μένει μόνο να πεις το ναι, και εμείς, οι Κουμπάρες θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα!

Special Thanks – με τη σειρά – για την διαμονή, την μετακίνηση και την φωτογράφιση:

ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ
The Event Planners